Saturday, 10 July 2010

LAWATAN KERJA KE SEKOLAH VOKASIONAL SULTAN BOLKIAH SERIA, KUALA BELAIT.
Pada 6hb Julai 2010, Bahagian Kaunseling dan Kerjaya, Jabatan Sekolah-Sekolah, Bahagian Rendah, Kementerian Pendidikan, telah mengadakan satu Lawatan Kerja bagi guru-guru bimbingan sekolah rendah Kawasan Brunei I,IIA & IIB ke Sekolah Vokasional Sultan Bolkiah, Seria, Kuala Belait.

Lawatan tersebut adalah salah satu program pendedahan kepada guru-guru bimbingan sekolah rendah seluruh negara dalam memberikan maklumat tentang jenis-jenis kursus yang ditawarkan serta syarat-syarat kemasukkan ke sekolah berkenaan dan maklumat tersebut akan dapat dijadikan bahan rujukan dan panduan serta motivasi yang berguna kepada pelajar-pelajar di sekolah masing-masing.

1 comment:

 1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

  Contact person : Amsyahril
  Mobile : +6285263007445
  E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

  ReplyDelete